Tilaus- ja sopimusehdot

SINKKUTAPAHTUMIEN TILAUS- JA SOPIMUSEHDOT

Yleiset ehdot

ilmoittaudu.sinkkutapahtumat.fi (palvelun tarjoaja) on Sinkkutapahtumien ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin. Sinkkutapahtumat välittää tapahtuman maksun tapahtuman pitopaikalle.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Sinkkutapahtumien ja sen tapahtumien maksajien (palvelun käyttäjä) välisessä maksusuhteessa. Sinkkutapahtumien välittämien palveluiden ja tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Sinkkutapahtumilla on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.

Sinkkutapahtumien tapahtumat on suunnattu aikuisille sinkuille.

Tapahtuman järjestäjä (yksityishenkilö) varaa oikeuden muuttaa osallistujalistaa sekä muuta tapahtuman ohjelmaa.

Sinkkutapahtuman järjestäjällä on oikeus valita osallistujat tapahtumiinsa. Mikäli henkilö on ilmoittautunut väärällä nimellä, on hänet oikeus poistaa tapahtumapaikalta ja hänen osallistumismaksuaan ei palauteta.

Tapahtumaan osallistuvalla on oltava vakuutus, joka kattaa aiheutetut vahingot sekä tapahtuman peruuntumisesta tai keskeytyksestä aiheutuneet kulut. Juuri se sinun (sairas)peruutus voi olla se joka vie osallistujamäärän alle minimiin ja tapahtuman järjestäjä (yksityishenkilö) joutuisi maksamaan varaamasi paikan itse. Tästä syystä maksuja ei palauteta, vaan jokaisella osallistujalla on oltava vakuutus, joka kattaa peruutuksen.

Jokainen vastaa itse aiheuttamastaan vahingosta ja sinkkutapahtumat ei ole vastuullinen palvelun käyttäjän aiheuttamista vahingoista.

Tilatessasi tapahtumaa käyttäjä vastaa siitä, että on merkinnyt Lisätiedot -kohtaan kaikki mahdolliset itseään koskevat huomioitavat asiat kuten (erikois)ruokavalio, allergiat, huonekaveritoiveet, ym. mitä tapahtuman järjestelyt vaativat. Mikäli palvelun käyttäjä jättää nämä merkitsemättä ja ne tehdään jälkikäteen hänelle, on sinkkutapahtumat oikeuttu veloittamaan muutosmaksun.

Sinkkutapahtumat.fi ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä.

Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Sinkkutapahtumien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Tällainen esimerkiksi on tapahtuman minimimäärän toteutuksen alittuminen, pandemiat, luonnonkatastrofit ym. Sinkkutapahtumat on velvollinen ilmoittamaan palvelun käyttäjälle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Mikäli tapahtuma peruuntuu minimiosallistujamäärän alittumisesta, palautetaan käyttäjälle maksettu summa vähennettynä verkkopalvelumaksuilla, joita sinkkutapahtumat on maksanut pitääkseen palvelun käytössä. Tällaista ei ole vielä tapahtunut (06/2020).

Tietosuoja

Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta.

Palvelun käyttäjä on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

Palvelun käyttäjän tiedot on tallennettu sivuston rekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Tiedot poistataan tietyn ajan kuluttua tapahtuman jälkeen kokonaan sivustolta eikä niitä voida palauttaa.

Hinnasto

Sinkkutapahtumat välittää maksun eteenpäin kerralla/useammassa erässä palveluntarjoajalle. Hinnasto muodostuu tapahtuman pitopaikan ilmoittaman hinnan mukaan ja lisätään pankin ja verkkopalveluiden sinkkutapahtumilta veloittamat palvelumaksut maksun suorittamisen osalta. Näitä ovat mm. tietyt kiinteät kulut maksua kohden sekä maksuun kohdistuva prosentuaalinen veloitus.

Mikäli tapahtuma perutaan, on sinkkutapahtumat oikeutettu veloittamaan maksupalvelun tarjoajan veloittamat palvelumaksut ilmoittautuneelta ja ne vähennetään takaisinmaksetusta summasta.

Maksaminen

Ajankohtaiset tiedot maksutavoista löytyvät sivuilta. Huomioithan, että verkkomaksaminen (e-maksu) pankkitunnuksilla saattaa edellyttää asiakastilin muodostamista.

Maksun palauttaminen

Sinkkutapahtumat ei palauta maksettuja summia. Palvelun käyttäjälle annetaan mahdollisuus siirtää tilauksensa toiselle samaa sukupuolta olevalle aikuiselle henkilölle (sinkku). Sinkkutapahtumat varaa edelleen oikeuden valita osallistujat tapahtumiin.

Jos tapahtuma voidaan toteuttaa, ei mitään suoritettuja maksuja palauteta.

Osallistujalla on oltava tapahtumia varten vakuutus, joka korvaa hänen sairaudesta tai muusta olosuhteesta johtuvan peruutuksen. Muita olosuhteita voivat mm. olla pandemiat, luonnonkatastrofit ym.

Pyydämme sinua säilyttämään kaikki tilaukseesi liittyvät dokumentit huolellisesti mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.

Palvelutuotteilla tai digitaalisella sisällöllä ei ole kuluttajansuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu sinun annettua suostumuksesi toimittamisen aloittamiseen ja jos peruutusoikeuden puuttumisesta on kerrottu ennakkoon.

Tuki ja virhevastuu

Sinkkutapahtumat ei ole vastuussa palvelun käyttäjän aiheutuneista vahingoista.

Jokainen osallistuu ja käyttää sinkkutapahtumien palveluita & tapahtumia yksityishenkilönä itsenäisenä yksilöinä. Käyttäjällä on oltava vapaa-ajan vakuutus. Jokainen vastaa tapahtumissa aiheuttamistaan vahingoista suoraan taholle, jolle vahinko on aiheutettu.

Sinkkutapahtumat ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Sinkkutapahtumat ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti Sinkkutapahtumien sopimusehdot.

Sinkkutapahtumat välittää maksut suoraan palveluntarjoajalle. Sinkkutapahtumilla ei ole työntekijöitä eikä kukaan saa palkkaa.

Katso myös Evästeet, Käyttöehdot ja Tietosuoja.

Hotellit

Sinkkutapahtumien kautta voi varata myös hotellihuoneen ilman erillistä ohjelmaa tai tapahtumaa. Sovelletaan erikseen tarvittaessa. Näissä tapauksissa sovelletaan samoja ehtoja kuin tapahtumissa tai muissa palveluissa. (Lisätty 20.5.2021).

Scroll to Top

Liity viikkokirjeesen ja löydä muita samassa elämäntilanteessa olevia sinkkuja.